Šta su vama zvijezde priredile za ovu srijedu?

OVAN

Jasno vam je da ne možete da ostvarite ono što ste planirali i to će vas u potpunosti smoriti. Promenljivo raspoloženje onih sa kojima dolazite u kontakt vas nervira i opterećuje. Smatrate da se voljena osoba ponaša previše opušteno i da ne vodi računa o svojim postupcima prema vama.

BIK

Dan će vam uglavnom proteći u rasipanju energije i trčanju sa jednog mesta na drugo. Mnogo truda, a malo postignutog – samo delimično ćete biti zadovoljni rezultatima. Nije vam jasno zbog čega se voljena osoba povlači u sebe i zatvara za komunikaciju. Moguće je da je i u vama problem, ne samo u partneru.

BLIZANCI

Imaćete osećaj da ste se bespotrebno zamajavali nekim situacijama i trudili da napravite dogovor sa nekim osobama. Nikakvi konkretni rezultati za sada ne postoje. Budite strpljivi. U odnosu sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da pronađete prave reči.

RAK

Morate završiti danas jednu obavezu kojoj se baš i ne radujete. Ako je u pitanju obećanje koje ste dali poslovnom saradniku, bolje to obavite odmah u prepodnevnim satima. Potrebno vam je da se opustite sa voljenom osobom, ali je zajedničkog vremena premalo.

LAV

Dosta toga morate obaviti, sledi vam veliki broj kontakata, poziva, susreta. Na sve ovo, vaša energija baš i nije na vrhuncu, pa ćete veći deo ovoga uglavnom otaljati. Ni u emotivnim delu niste zadovoljni – neka komunikacija se pokrenula s partnerom, ali je to daleko od dobrog.

DEVICA

Na poslu rastrzanost i manjak vremena. Kao da je sve odjednom došlo na dnevni red. Pokušajte da se malo saberete i da rešavate stvari jednu po jednu. Sa voljenom osobom vam trenutno prijaju samo lake priče. Ne možete da se udubljujete u neke probleme.

VAGA

Žalite se kako se saradnici ponašaju neodgovorno, dok sa druge strane – i vi pravite iste greške, samo što to ne želite sebi da priznate. Pokušajte da izbalansirate odnos sa nekim ljudima. Malo flertujete sa jednom osobom, ali bez posebnog žara, čisto da vam prođe vreme.

ŠKORPIJA

Stežu vas neke situacije na poslu, pokušavate da izađete iz svega ovoga, ali izgleda da će vam to danas teško polaziti za rukom. Previše dešavanja koja vam oduzimaju energiju. Neko pokušava da vas oraspoloži, ali to trenutno slabo funkcioniše.

STRELAC

Ako se malo priberete i organizujete i te kako možete uspeti da napravite vrlo dobre pomake u poslovnom segmentu. Prevazilazite neke probleme, polako ali sigurno. Za probleme u emotivnom delu potražićete savet prijatelja, jer sami ne znate kako da se postavite.

JARAC

Previše vas neke situacije opterećuju, a najviše iz razloga što ne možete ništa da uradite, već morate da čekate, a to vam je sada najgore. Ne volite kada stvari zavise od drugih, a ne od vas. Danas ne kočite i ne sputavajte sebe – dobar je momenat da pokrenete komunikaciju sa partnerom ili simpatijom.

VODOLIJA

Iako ste bukvalno na ivici snaga, uspevate da završite sve ono što ste planirali na vreme. Brinete se zbog promenljivih i nestabilnih finansijskih priliva. Prema partneru se ponašate sa oscilacijama – čas blago i nežno, čas vrlo zahtevno.

RIBE

Jako vam smeta odnos nadređenih prema vama, ali pokušavate da se suzdržite i ne pokažete u većoj meri svoje nezadovoljstvo. Trudićete se da balansirate. Veliki premor i gubitak energije, pa ćete verovatno malo moći da se posvetite emotivnom životu.

Izvor: Prva.rs