Varešanović se javio lekaru zbog blagih smetnji koje je doživeo nakon što je popio dve tablete odjednom.

Dok se celi svet bori sa koronavirusom, Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, bori se sa lekovima za potenciju, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Naime, bosansko-hercegovački pevač nedavno je završio u jednoj privatnoj bolnici u Sarajevu i to navodno zbog vijagre koja ga je dovela do blagog srčanog udara. Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskog pevaču, Hari je morao da se javi lekaru zbog blagih smetnji koje je doživeo nakon što je popio dve tablete odjednom. Pevač se odlučio na ovaj korak jer je želeo da bude intiman sa mlađom devojkom koju je nedavno upoznao, a nije hteo da se izloži mogućnosti da omane u krevetu.

Hari Mata Hari

 

Kako nam je još objasnio, zbog popularnosti, ali i delikatnosti situacije, Varešanović nije otišao u državnu kliniku, već je sve preglede obavio u privatnoj.

Kako bismo proverili istinitost ove informacije, pozvali smo regionalno poznatog pevača koji je u prvi mah odbio da direktno odgovori na naša pitanja.

– Odakle vam te informacije i kome sam ja uopšte bitan?! – postavljao nam je Hari pitanja umesto da nam da odgovor.

– Moje srce je zdravo kao dren! Izgledam i osećam se bar 20 godina mlađe, u punoj sam snazi i veran sam osobi koju volim. Neću da kažem da nikada nisam popio vijagru – rekao je Hari za “Alo!”

Izvor: ALO