Predsjednik SDS Mirko Šarović naišao je danas na zaključana vrata Gradskog odbora stranke u Bijeljini, potvrdili su za Srpskainfo izvori iz SDS.

Kako je ranije najavljeno, Šarović je trebalo da dođe u zvaničnu posjetu odboru u Bijeljini nakon što je Predsjedništvo SDS iz stranke isključilo predsjednika tog odbora Miću Mićića. Medijima je naknadno saopšteno da će zbog preventivnih razloga u vezi sa virusom korona, konferencija za novinare biti održana na otvorenom ispred Centra za kulturu, a ne u prostirijama Gradskog odbora. Međutim, naši izvori tvrde da je istina nešto drugo.

Vrata GO bila su zaključana, što se tumači kao odanost većine tog odbora Mićiću. Još gore, sva obilježlja SDS bila su skinuta. Poslije 30 godina borbe pod tim obilježjima, Mićić ih je skinuo za tri dana. U pitanju su prostorije koje SDS koristi godinama, ali u posljednje vrijeme nije sklapan nikakav ugovor sa Gradskom upravom Bijeljina, koja je vlasnik prostora, jer je Mićić bio i na čelu grada i lokalnog SDS. Sada više nije tako. SDS će u Bijeljini uskoro preći u nove prostorije – kaže izvor Srpskainfo.

Prema nekim informscijama, Mićić je iz prostorija Gradske uprave danas poslao signal Šaroviću da je spreman da ga primi na sastanak, ali se to ipak nije desilo.

Srpskainfo