Draško Stanivuković, poslanik PDP-a nastavio je sa iznošenjen neprovjerenih informacija i sa širenjem panike, te se danas pretvorio i u doktora epidemiologa i u javnost sa sjetom na licu izašao sa pričom da je jedan radnik Fabrike obuće “Bema“ zaražen virusom korona, iako za nešto takvo nema ni jedan dokaz.

Tu informaciju demantovao je Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme“, koji je i potvrdio da je Stanivuković danas bio u blizini te fabrike, ali sa druge strane ulice i da se snimao.

– Mene niko od radnika, niti zdravstvenih ustanova nije obavijestio da je bilo ko od radnika “Beme“ zaražen koronavirusom. Ovaj Stanivukovićev potez smatram još jednim atakom na Bemu, mene i moje radnike, što neću dozvoliti i vjerovatno će uslijediti još jedna krivična prijava protiv Stanivukovića zbog izazivanja opšte opasnosti, širenja panike i uznemirenosti građana, a sve to u svrhu jeftine političke promocije – napisao je Umičević na svom Fejsbuk profilu.

Inače, Stanivuković je i prije desetak dana bio na kapiji “Beme“, te je zajedno sa svojim saradnikom i partijskim drugom Ivanom Begićem snimao i slikao radnike koji su krenuli sa posla. Tada su upozoreni da to ne čine, nakon čega je Begić šakom udario radnika obezbjeđenja “Beme“, zbog čega je i priveden.

Dakle, nakon premlaćivanja čovjeka koji im može biti otac, mladi PDP-ovci nastavljaju sa širenjem panike i uznemirenosti građana, dok njihov počasni partijski šef i dalje šuti. Sve u svemu, zbog ovakvog ponašanja Stanivukovića, ukoliko širi laži, posla ima i za policiju, jer ko zna šta je sljedeće smislio lažni doktor Draško u svojoj laboratoriji performansa i ličnih video uradaka.

Izvor: banjaluka.net