Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Momčilo Antonić, optužio je PDP-ovog Draška Stanivukovića da iskorištava krizu nastalu pojavom virusa korona i da iskorištava ljude iz karantina kako bi privukao pažnju na sebe.

Antonić je na Fejsbuku Stanivukovića nazvao glumcem i režiserom, a njegov status prenosimo u cjelosti:

“Draškovih 100 lica bez obraza! Sjećam se, prije par godina bio je novi prijatelj porodice Dragičević nudivši im ‘pomoć’  (na kraju se debelo okoristio i on i njegova partija od te ‘pomoći’ i prijateljstva), pa je prije par mjeseci, ‘učio popa kako se djeca krste’ pišući Vladici Јefremu otvoreno pismo u vezi litija podrške braći u Crnoj Gori (litija biješe na Bogojavljenje u Banjaluci, a Draško na Kopaoniku), a danas je on svašta u vezi korone!
Prvo se u vanrednoj situaciji promovisao kao volonter, dajući javnosti kontakt broj svoje političke partije (to je trajalo tri dana dok nije shvatio da ne privlači medijsku pažnju), zatim se stavio u ulogu epidemiologa-eksperta i rekao da virus nije opasan i da vlast diže paniku (pozivajući se na podatke koliko ljudi umire od običnog gripa). Danas je novinar, glumac i režiser koji brutalno zloupotrebljava ozbiljnost situacije i iskorištava ljude iz karantina kako bi snimao neke filmove i tako privukao pažnju na sebe. Šta je sljedeće i dokle više!? Daj čovječe urazumi se i ostani kod kuće, tako ćeš najviše pomoći!!”

Izvor: ATV