Ovog četvrtka kad nas obasjava Supermesec, neki znakovi će osetiti novu energiju koju donosi.

OVAN

Obratite pažnju na kontakt sa kolegama, posebno ako ste imali nekih trzavica. Ako se malo potrudite, možete popraviti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

BIK

Energija ovog dana vam vrlo odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to. Neki put je samo mali kontakt sa simpatijom dovoljan da se osećate više nego dobro.

BLIZANCI

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz razmišljanje, ali i komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

RAK

Pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste stabilni, pa prihvatite odobravanja i zasluge koje vam poslovni saradnici upućuju. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada. Ipak, čekate njen potez, jer ste sami pomalo nesigurni.

LAV

Niste raspoloženi da se bakćete previše komplikovanim stvarima, pa zahtevnije obaveze ostavljate za neki bolji trenutak. Mogućnost priliva ili dodatnog poslića. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu, a danas vam se mogu ukazati velike prilike baš za to.

DEVICA

Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara, i spremni ste da „zapnete“ kada su poslovne obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj meri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vreme privlači pažnju.

VAGA

Danas na lak način možete završiti sve ono što vas okupira I opterećuje. Imate podršku od autoriteta. Danas se otvaraju i neke zanimljive poslovne ponude. U emotivnom segmentu slede vam lepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na kafu. Doduše, možda sa prijateljem ili kolegom.

ŠKORPIJA

Na pravi način komunicirate sa poslovnim partnerima, i zato nije ni čudo što danas postoje šanse da završite jedan poslovni projekat ili dobijete novu ponudu. Nerazumevanje sa nekim ko vam je jako blizak ili vam se potajno dopada, može vas jednim delom dana uznemiriti.

STRELAC

Dobra posvećenost poslovnim obavezama. S druge strane, umete da na pravi način predstavite sebe, pa je itekako moguće da vam danas bude ponuđeno nešto što vam može doneti finansijsku korist. Ljubav danas funkcioniše bez ikakvih prepreka. Možete donekle da odahnete.

JARAC

Verovatno ćete danas imati više volje i podsticaja da radite. Bolju komunikaciju imate sa saradnicima, pa ćete danas funkcionisati skladnije. Čekaju vas lepi emotivni trenuci, naročito ako imate partnera. Ako ste usamljeni, iznenadni poziv ili kontakt od simpatije u popodnevnim satima.

 

VODOLIJA

Neke izvanredne prilike se danas mogu otvoriti pred vama. Ako budete previše razmišljali, možete sami sebe zablokirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom, ali i mogućnosti za mnogo flertovanja i dobrog raspoloženja.

RIBE

Period velikih poslovnih aktivnosti. Odlično za svaku vrstu komunikacije, pa ugovorite bitne susrete tokom ovog dana. Takođe, mogućnosti za finansijske prilive od dodatnih angažmana. Neko pokazuje naklonost i želju da vas bolje upozna. Ne sputavajte sebe.

Izvor: Prva.rs