Starlete koje pune neslove žite hronike, nakon rijaliti programa u kojima se proslavljaju završavaju na stranicama crne hronike zbog prostitucije.

Za mnoge se zna kojim poslovima se bave, ali je ponekad teško povjerovati da upravo one važe za “ljepotice” i poželjne osobe uz krugu prostitucije.

Danas je u velikoj akciji policije Republike Srpske uhapšena starleta Tijana Ajfon koja odavno važi za “damu” koja je sklona prostituciji.

Pored toga što je diskutabilno da je uopšte riječ o ljepoticama i dama, one žive na visokoj nozi i često se svojim luksuzom hvale na društvenim mrežaa.

Tako su prošle godine iz rijalitija Zadruga privedene tri učesnice i saslušane u policiji zbog afere “Elitna prostitucija”.

Tada su u policiji završile Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški.

Maca Diskrecija koja se proslavila na Jutjubu i rijalitiju Parovi, često na društvenim mrežama objavljuje snimke i fotografije na kojima polugola leži u raznoraznim hotelima. Prošle godine uhapšena je u jednom beogradskom hotelu zbog prostitucije, nakon čega je platila kaznu. To nije prvi put da je hapšena zbog ovog krivičnog djela.

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, starleta iz rijalitija hapšena je 2014. godine zajedno sa još sedam djevojaka zbog prostitucije

Učesnica prve i aktuelne druge sezone rijalitija Zadruga, Mina Vrbaški, pred kamerama je iznijela šokantno priznanje da se sa 16 godina bavila prostitucijom tvrdeći kako je to radila da bi zaradila novac za sebe i porodicu.

– To nisam bila ja. To je bila osoba koja je sebe prodala i sebe dala, iznevjerila ono što je rekla da nikada neće postati zarad nekih drugih stvari… – izjavila je Mina u januaru ove godine u rijalitiju Zadruga.

Još jedna učesnica Zadruge, Sanja Stanković, posljednjih mjeseci je neko čije se ime sve češće provlači kroz temu prostituisanja. Pogotovo od momenta kada je Stanija Dobrojević u rijalitiju Zadruga optužila Sanju Stanković da se bavi prostitucijom, nakon čega ju je upitala da li joj znači ime Mihailo, kako se pretpostavlja aludirajući na osuđivanog makroa Mihaila Maksimovića koji je prije nekoliko dana uhapšen na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Špekuliše se da je u njegovom laptopu pronađen spisak djevojaka koje su “radile” za njega.

Učesnica Zadruge Ana Korać sve je češće na meti optužbi da se bavi prostitucijom. Navodno je dio afere “elitna prostitucija” i dovođena je u vezu sa nedavno uhapšenim najvećim estradnim makroom, zbog čega će kao i Sanja Stanković i Mina Vrbaški biti izvedena iz Zadruge i saslušana u policiji.

Za skandaloznu Anđelu Mitanoski, čije je umjetničko ime Anđela Veštica, poznato je da je bivša pornografska glumica, go-go igračica i foto model.

Jelena Krunić tvrdila je za nju u Zadruzi da je svjedočila njenim “poslovima” koje je radila za jednog makroa, te da je kada je saznala da je prostitutka prestala da se druži sa njom.

Izvor: ATV