Bivša učesnica rijaliti šoua Tara Simov, tvrdi da se starleta Stanija Dobrojević prodaje za 700 evra i da ima dokaze za svoje tvrdnje.

Bliska drugarica joj je pokazala poruke u kojima se navodno vidi kako Dobrojevićeva i nepoznati muškarac ugovaraju cijenu i mjesto na kom će se sastati.

– Staniju Dobrojević lično ne poznajem dobro, ali čula sam svašta o njoj. Igrom slučaja imam drugaricu koja se kreće u takvim krugovima da preko sigurnih izvora zna koje se devojke u Srbiji bave prostitucijom. Neko joj je poslao skrinšotove u kojima se vidi kako Stanija sa klijentom ugovara viđenje i za to traži 700 evra! Pokazala mi je poruke i rekla da ne može da mi kaže ko joj je poslao dokaze – rekla je Tara za Informer.

Simova tvrdi i da Stanija ponekad svojim klijentima spusti cijenu.

– Ponekad uzme i manje para, valjda kada joj je neko stalni klijent, da mu popust. Dugo sam stanovala u Skoplju i tamo sam po gradu čula sve i svašta o Staniji. Jedan dečko mi je ispričao da se ona u Makedoniji viđa samo sa biznismenima i političarima. U Srbiji izbjegava da prodaje svoje seksualne usluge, da je ne uhvate. Zato stalno putuje u Ameriku ili Makedoniju.

Tara ne krije da će se u sljedećoj sezoni Zadruge udružiti sa osuđenikom Kristijanom Golubovićem, koji već duže vrijeme ratuje sa starletom Stanijom.

Izvor: informer