Srbija je u nedjelju u Beogradu izgubila od Mađarske 0:1 u Ligi nacija i ostala na zadnjem mjestu grupe iza Turske, Mađarske i Rusije

O porazu gotovo da više niko ne priča, bilo pa prošlo. Srbi su fokusirani na susret protiv Škotske idući mjesec koji ih može odvesti na Euro, a nakon utakmice najviše se pričalo o Ademu Ljajiću i Luki Joviću.

Naime, Ljajić i Jović su zagrljeni morali stajati jedan uz drugoga za vrijeme intoniranja himne Srbije, no to naravno ne bi ništa bilo čudno da se spomenuti dvojac ranije nije našao u skandalu o kojem je javnost u Srbiji, ali i neki svjetski mediji su pisali o ljubavnom trokutu dvojice fudbalera i fatalne manekenke.

Naime, Adem Ljajić bio je tri godine u ljubavnoj vezi s manekenkom Sofijom Milošević, a prekinuli su prije dvije godine.

 

 

Sofiju mu je preoteo kolega Luka Jović, koji je i danas u sretnoj vezi s manekenkom, a zajedno žive u Madridu, gdje Jović nastupa za Real. Ljajić je Sofiji za vrijeme veze kupio stan i on je ostao u njenom vlasništvu, a Jović navodno često boravi u tom stanu koji je platio njegov saigrač iz reprezentacije, pišu srpski mediji.

Sofija je navodno rastavila vezu Ljajića i njegove bivše djevojke s kojom ima dijete, no na kraju je završila s napadačem Reala te su njih dvoje nedavno dobili dijete.

ATV