Nakon što je po ko zna koji put u nizu, SDS pod vodstvom Milana Tubina, pokazao stanovnicima grada Prijedora, da je ova partija izgubila bilo kakav kredibilitet i povjerenje naroda, šokiranje javnosti „nesinhronizovanim“ istupima njihovih političkih ličnosti putem fb profila ne prestaju.

Bio opozicija. Nisu mu valjali ni DNS ni SNSD. Pa mu valjao SNSD, a nije DNS. Pa mu opet nije valjao SNSD i prišao DNS-u. Sada ne zna ni gdje je, ni s kim je, s kim koalira niti kome opozicionira, a što je najžalosnije, koji je politički stav u ovoj kampanji njegovog kandidata za gradonačelnika Grada Prijedora, Maje Dragojević Stojić? A narod se čitavo vrijeme pita, hoće li opet „prodati“ i svog kandidata i glasače, sve u korist DNS-a, zarad sitne koristi i praznih obećanja.

Zajednickim snagama protiv crvnenih.
Dr.Predojevic sef kluba DNS i N.Poslanik SDSa Milan Tubin zajednickim snagama sa svojim gradjanima.Do pobjede!
Zahvaljujem se na pozivu i prijatnom druzenju!

Poslije gostovanja predsjednika DNS-a Nenada Nešića, na jednoj probošnjačkoj televiziji u kojoj se osvrnuo na šanse SDS-ove kandidatkinje Maje Dragojević Stojić za gradonačelnika Prijedora i ponude da odustane od kandidature, a u korist DNS-ovog kandidata, Maja Dragojević Stojić je na svom F/P odgovorila Nešiću.

Neki su na vrijeme potražili spas iz ove „toksične veze“ zvane SDS, pod okriljem slogana „Srpska sloga Srpsku čuva“, a mi se pitamo jesu li ove dvije političke ličnosti stvarno u istoj političkoj opciji i znaju li njihovi glasači kome će dati svoj glas 15.11.2020.?

prijedor24h