Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj petak?

OVAN

Neke opterećujuće situacije u poslovnom segmentu danas mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i u emotivnom segmentu i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vreme kada se možete dobro provesti i zabaviti.

BIK

Ljudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše predloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lepi, sitni znaci pažnje prema ponekad mogu ostaviti veći efekat nego sto izjava ljubavi. Danas ćete na pravi način pokazati partneru koliko mislite na njega.

BLIZANCI

Danas ste inspirisani i imate veliku motivaciju, pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer imate sklonost da preuzmete na sebe više nego što možete obaviti. Osoba koja vam se dopada pokazuje veću inicijativu i zainteresovanost.

RAK

Velika angažovanost i ambiciozni planovi, ali ništa nije neostvarljivo. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspevate da se u potpunosti uskladite sa voljenom osobom.

LAV

Profesionalizam, angažovanost, velika inicijativa – svi će danas primetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, mada će neki osetiti potrebu da kontaktiraju bivšu ljubav.

DEVICA

Današnji trud i zalaganje u poslovnom segmentu su veliki, ali je obaveza previše za vas. Moguće je da nećete uspeti da odradite stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, da ne biste napravili još i neku grešku. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamerate.

VAGA

Nadređena osoba je pozitivno odgovorila na vaš predlog ili inicijativu, tako da su vam apsolutno otvoreni putevi da realizujete ono što ste planirali. Postavite se kao inicijator i u emotivnom segmentu – ne čekajte da neko priđe vama, pokažite jasno da želite da ostvarite jaču komunikaciju.

ŠKORPIJA

Sve ono vezano za posao i planove danas će biti vaš prioritet i u tome ćete biti više nego uspešni. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli i ostatak dana posvetite svom odmoru ili kontaktu sa dragim ljudima. U drugom delu dana će vas prijatno iznenaditi inicijativa od strane vaše simpatije.

STRELAC

Ako su svi prethodni dani u poslovnom segmentu bili promenljivi, danas je trenutak da se angažujete maksimalno, jer je sve na vašoj strani. Sa velikom lakoćom ćete završiti ono što danima vučete i razvlačite. Susret sa voljenom osobom će samo dodatno začiniti ovaj uspešan dan.

JARAC

Pozitivna energija i lako odvijanje onoga što ste zamislili. Istina je da ste premoreni, ali uspevate da na vreme završite sve ono na šta ste se obavezali. Radujete se susretu sa emotivnim partnerom ili dogovoru sa osobom koja vam je već duže vreme često u mislima.

VODOLIJA

Ni sami ne možete da verujete koliko su se okolnosti, preko noći, promenile. Ono što niste nikako uspevali da pokrenete, danas se bukvalno odvija samo od sebe. Komunikacija sa partnerom je odlična, lako dolazite do dogovora i planova za popodnevne i večernje sate.

RIBE

Sve ono vezano za poslovni segment danas funkcioniše. Iskoristite ovaj dan i njegovu energiju da završite sve ono što vam je od značaja. Povremeno komunikacija sa voljenom osobom „klacka“ ali ste ipak zadovoljni jer funkcionišete bolje nego u prethodnim danima.

Izvor: Prva.rs