Srodna duša je neko ko je usklađen s vašom dušom i poslat da bi vas izazvao i probudio različite delove vaše duše. Srodna duša je poslata da bi vam omogućila prelazak na viši nivo svesti i duhovnosti. Sa srodnom dušom se po pravilu fizički razdvajate kada naučite svoju lekciju.

Životni partner je prijatelj i osoba uz koju se osećate sigurno i stabilno. Na ovu osobu možete da se oslonite i možete da joj verujete. Osećaji ljubavi i poštovanja su obostrani. Vaše potrebe i želje su slične, iako ne i identične.

Svi žele da upoznaju srodnu dušu. U životu imamo puno srodnih duša i s njima se povezujemo kad smo na to spremni. One će u naš život ući kako bismo naučili važnu životnu lekciju.

Odnos sa srodnom dušom retko kada traje zauvek. Taj odnos je jako intenzivan i među osobama postoji neka vrsta karmičke energije koja partnere istovremeno privlači i odbija. Srodne duše mogu biti prijatelji i članovi porodice, ne moraju to uvek da budu romantični partneri. O kojoj god osobi da je reč, ako je ona vaša srodna duša, osetićete jaku energetsku povezanost.

Većina nas će provesti godine razmišljajući o susretu sa srodnom dušom. Kada tražite srodnu dušu, tada zapravo tražite buđenje svesti.

Ako želite da se povežete sa srodnom dušom, treba da budete u potpunom skladu sa sopstvenom dušom. Moraćete da otkrijete ko ste, da se prihvatite u potpunosti i sledite svoje srce. Kada se u potpunosti prihvatite, tada podsvesno šaljete vibracije koje će privući vašu srodnu dušu, prenosi centarzdravlja.hr.

Životni partner je vaš saputnik i prijatelj s kojim osećate jaku povezanost. To možda neće biti tako duboka povezanost kao sa srodnom dušom, ali će biti prisutno poverenje, razumevanje i poštovanje. Životni partner je neko na koga možete da se oslonite i neko ko ispunjava vaše želje i potrebe. Životni partner je neko ko vas jako privlači. Tu osobu volite i brinete o njoj.

Od životnog partnera ćete takođe učiti, ali će u pitanju biti podrška i saveti. Za upoznavanje sa životnim partnerom ne morate duhovno ili energetski da se pripremate.

Moguće je da srodna duša bude i vaš životni partner. Isto tako je moguće da sa životnim partnerom razvijete jako duboku povezanost. Sve zavisi od smera kojim želite da idete.

Karakteristike veze sa životnim partnerom

– Prisutna je fizička privlačnost i želja za ispunjavanjem potreba druge osobe.

– Uživate u upoznavanju i učenju o svim različitostima i sličnostima – sve u vezi te osobe vas privlači i uzbuđuje.

– Slažete se kao da ste najbolji prijatelji.

– Vaša veza se zasniva na logičkim i intelektualnim odlukama.

– Ne postoje razlike između verovanja, ideja ili religije.

– Osećate finansijsku i emocionalnu stabilnost.

– Vaša veza se zasniva na zajedničkom provođenju vremena i stvaranju novih uspomena.

– Osećate potrebu za osnivanjem porodice.

Karakteristike veze sa srodnom dušom

– Osećate duboku duhovnu povezanost i imate osećaj kao da je poznajete jako dugo.

– Imate osećaj kao da se znate odranije.

– Razumete se i imate sličan način razmišljanja.

– Imate slične mane i navike ili ste imali slične događaje u detinjstvu.

– Vaša povezanost je jako intenzivna, baš kao i veza.

– Na trenutke je sve prekrasno, a na trenutke grozno.

– Osećate se usklađeno čak i kada niste fizički zajedno.

– Imate osećaj kao da morate delovati poput tima i postići ili ostvariti nešto jako veliko.

– Intuitivno znate kako se druga osoba oseća i šta tačno misli.

– Vaša veza je emocionalna i puna izazova, a iz vas će izvući osobine za koje niste ni znali da ih imate.

– Vaš život će biti pun promena kada u njega uđe vaša srodna duša.

– Vaša veza neće možda trajati zauvek, ali ljubav će biti prisutna uvek.