Policija operativnim radom u policijskoj akciji borbe protiv kriminala, koji pripadnici MUP-a vode mjesecima, uhapsila je još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe “Alkataraz” D. Š. (38).

ako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su nakon operativnog uspjeli da lociraju štek-stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice upali obijajući vrata jer nije želio da ih otvori.

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen štek u kojem je nađeno oružje i municija. Pored toga pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade pronađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri, prenosi Telegraf.

Uhapšeni je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja.

Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj “glok” sa 12 metaka. Inače, on je 2008. učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga.

Utočište je pronašao na Kosovu, gdje je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.

Izvor: Srpskainfo