Danas je svetski Dan šale, ali zvezde se sa nama ipak ne šale. Kakav dan je pred vama?

OVAN

Tek pred kraj dana dobićete potvrdu o realizaciji jednog dogovora. Nadali ste se ovakvom rezultatu i bili pozitivno uzbuđeni, pa je sigurno da ćete svojim dobrim raspoloženjem uveseljavati one sa kojima radite. U odnosu sa voljenom osobom pokazujete veliku inicijativu.

BIK

Dobar potencijal za sve ono što želite da pokrenete u poslovnom segmentu. Možete ostvariti solidne rezultate, iskoristite trenutnu jaku energiju koju imate. Voljena osoba ima povremene promene raspoloženja, ali vi umete da pronađete pravi način da se usaglasite.

BLIZANCI

Moguće je da ste trenutno razapeti između dve ponude, dve poslovne šanse. Nemojte odlučivati na brzinu, još uvek ne možete u potpunosti jasno da sagledate neke situacije. Promenljivost u odnosu između vas i partnera – čas funkcionišete odlično, čas ste oboje napeti.

RAK

Iako se pred vas postavljaju zahtevnije poslovne okolnosti i može biti napetosti u odnosu sa saradnicima, ipak je pred vama odličan dan. Lako uspevate da se usaglasite. Evidentno je raspoloženje u emotivnom segmentu, dolazite do dogovora sa voljenom osobom.

LAV

Još jedan dan pred vama kada ćete u poslovnom segmentu moći da pružite dosta toga, da opravdate i tuđa, ali i svoja očekivanja. Nešto kraći rokovi, koje ispunjavate. Obuzeti ste ličnim prioritetima pa je moguće da emotivnom partneru nećete posvetiti dovoljno vremena.

DEVICA

Danas možete imati podršku i pomoć od strane onih sa kojima radite. Mogućnost jake usluge od nekoga od koga to niste očekivali. Neplanirano se radno vreme može produžiti zbog sastanaka, i zbog toga ćete zapostaviti voljenu osobu, koja će svakako imati zamerke.

VAGA

Lako uspevate da se uklopite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Nekako uvek pronađete kompromisno rešenje koje i vama i njima ide naruku. Niste sigurni šta da uradite kada je jedna osoba u pitanju. Osećate veliku privlačnost, ali se uzdržavate.

ŠKORPIJA

Odlično postavljen dan u poslovnom segmentu. Veliki priliv energije i želja za pokretom, pa ćete uspeti da pokrenete priče koje su vam od važnosti. Emotivne relacije trenutno ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Smatrate da je druga strana previše zahtevna.

STRELAC

Pokušavate da izađete svima u susret, ali ste i sami svesni da to ne može ići baš tako lako. Usmerite se više na sebe i na svoje obaveze, ne zapostavljajte ih zbog drugih. Ne ustručavajte se u pokretanju komunikacije sa osobom koja vam je simpatična.

JARAC

Danas vam sve situacije u poslovnom segmentu odgovaraju i lako ćete pronaći pristup prema osobama sa kojima želite da pokrenete dogovor. Emotivni partner je veoma zainteresovan da provede više vremena sa vama. Napravite dovoljno slobodnog vremena za njega.

VODOLIJA

Kolega ili poslovni partner mogu vam dati predlog za pokretanje zajedničkog projekta od kojeg biste mogli imati dodatne prihode. Obuzeti ste razmišljanjima i planovima. Mogućnosti za dobar provod sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima.

RIBE

Zadovoljni ste što ste uspešno rešili jednu problematičnu situaciju bez ičije pomoći i posredovanja. Gomila obaveza je pred vama, ne opuštajte se posle jednog uspeha. Imate osećaj da partner izbegava neka pitanja i da se povlači kada pokušate da ih iznesete na dnevni red.

Izvor: Prva.rs