Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

OVAN

Blaga, ali prolazna nesigurnost, možda čak i nespremnost za rad a svakako manjak koncentracije. Moguće je da će se jedna saradnja pokazati kao teža nego što ste to očekivali. U emotivnom segmentu – dobro raspoloženje, sigurnost i spokoj u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Neke promene u poslovnom segmentu koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju, ali i nekim obavezama koje morate izmiriti. Emotivno – solidno popodne i veče.

BLIZANCI

Pokušavate da na korektan i primeren način uspostavite pravu poslovnu komunikaciju, ali vam jako smeta što druga strana nikako da „popusti“ po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu – izbegavajte komunikaciju sa partnerom na teške teme.

RAK

Do kakvog god da zastoja dođe, nemojte odmah padati u dubiozu – pronaći ćete rešenje brže nego što mislite. Velika angažovanost oko posla možda će vas sprečiti da ostvarite jaču komunikaciju sa voljenom osobom. Ona se može naduriti zbog toga.

LAV

Iako ste svesni da su neke okolnosti komplikovane, nemate nameru da odustanete. Lavovi su upali u pravi „pobednički fazon“ i žestoko žele ostvarenje po pitanjima koja su im bitna. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je trenutno možda daleko od vas.

DEVICA

Znam da vam je nekih situacija na poslu preko glave, ali – morate pokušati koliko god je to u vašoj moći da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Mogućnost sitnije kritike ili rasprave.

VAGA

Dobre predispozicije za aktivan dan. Problem je u tome što ćete svoje obaveze olako shvatati i više biti usmereni na „laku“ komunikaciju i neobavezne pričice. Potrudite se da ne zapostavite ono što vam je važno. Jaka mogućnost za susret sa osobom koja vam je privlačna.

ŠKORPIJA

Nečije reči ćete pogrešno protumačiti i bez razloga biti zabrinuti. Ne reagujte impulsivno – bolje je sačekati da se nedoumice reše i rasvetle. Susret sa bitnim poslovnim partnerom. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje.

STRELAC

Ovaj dan donosi vam stabilno raspoloženje i posvećenost poslovnom segmentu. Uspešna komunikacija s partnerima, a stoji i mogućnost pokretanja važnog dogovora. U odnosu sa voljenom osobom osećate se sigurno i zaštićeno.

JARAC

Smarate da ste našli pravi način za komunikaciju sa nadređenima. Bilo bi dobro da tokom ovog dana sa njima podelite svoje planove ili predloge – naići ćete na dobar prijem. Emotivni partner vam je vrlo često u mislima. Radujete se susretu.

VODOLIJA

Još jedan od uspešnih dana je pred vama. U potpunosti ste odgovorni i posvećeni obavezama i i te kako je moguća pohvala od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete s radošću prihvatiti. Moguće je i druženje s prijateljima.

RIBE

Taman ste sa nadređenima uspostavili solidnu komunikaciju, kad eto opet kamena spoticanja u vašim razgovorima. Verovatno je da ste vi u pravu, ali ne bih rekla da ćete uspeti da se izborite ovog puta. Emotivni nespokoj, mada nemate konkretnog razloga za to.

Izvor: Prva.rs