Dana 19.08.2021. godine putem portala Srpska info, Prijedor 24 i Prijedor danas, saopštene su laži i klevete u stilu i režiji Predojević Gorana predsjednika GO DNS-a Prijedor, u vezi istupanja mjesnog odbora DNS-a Orlovača iz članstva stranke, te istine radi obavještavam javnost o sledećem.

Javno smo iznosili svoj stav da ukoliko Predojević Goran bude na čelu GO DNS-a Prijedor, ja lično i MO DNS-a Orlovača neće podržati takav izbor i neće učestvovati u daljem radu stranke, a svoj stav smo potvrdili na sastanku mjesnog odbora DNS-a Orlovača održanog dana 16.08.2021. godine, gdje je jednoglasno donesena odluka o istupanju iz članstva DNS-a, o čemu smo 17.08.2021. pismeno obavijestili GO DNS-a Prijedor.

Nakon našeg istupanja iz članstva stranke, predsjednik GO DNS-a Prijedor, u rekordnom roku donosi odluku o isključenju mene iz članstva stranke i to 3 (tri) dana od dana mog istupanja iz stranke i mjesnog odbora Orlovača. – Isključiti iz članstva člana stranke koji je zvanično prije 3 dana sam istupio iz članstva može samo Predojević Goran.

Razlog za ovakvu pespredmetnu i neosnovanu odluku predsjednika GO DNS-a Prijedor, i javno objavljivanje iste je svakom iole pametnom poznat, za cilj ima pokušaj zaustavljanja nečeg što je neminovno u narednom periodu, a nakon što je iz članstva stranke svojom odlukom isključio lice koje je samovoljno istupilo iz članstva, na scenu po direktivi stupaju botovi i kreteni po službenoj dužnosti u cilju lične diskreditacije putem društvenih mreža.

Obavještavam javnost da sam iz članstva DNS-a istupio zbog neslaganja sa novopostavljenim rukovodstvom i trenutne politike stranke, čime sam svoj politički angažman okončao i nemam namjeru biti član bilo koje druge političke partije, a kojim putem će ići ostali bivši članovi DNS Orlovača na to neću i ne mogu uticati.

I na kraju, pominjanje gospođe Milene Miodragović, naše dugogodišnje predsjednice mjesnog odbora o navodnom prelasku nje i nas ostalih u drugu političku partiju u kontekstu dešavanja oko Centra za socijalni rad Prijedor, neka ide na dušu onih koji se nisu, a mogli su udostojiti se da kažu predsjedniku GO DNS-a Prijedor, da to što radi nije korektno.

Dragi moji prijatelji i bivši partijski drugovi, od mene nećete čuti ništa u stilu Predojević Gorana, jer sam previše vremena proveo sa vama i dao svoj mali doprinos u razvoju DNS-a, želim vam sreću u daljem radu i sve najbolje u ličnom životu.

prijedor24h