Iako je već mjesecima u žiži javnosti, zbog svojih objava na Tviter profilu, Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD Milorada Dodika, svoj privatni život izbjegava da pokazuje u javnosti.

Ipak, reporteri Srpskainfo, u banjalučkom Parku Mladen Stojanović, sreli su Dodikovu sa grupom mališana i pitali je o kakvom događaju je riječ, ali Gorica nije željela davati bilo kakve izjave.

Međutim, saznajemo da je Gorica dan provela sa mališanima iz banjalučkog Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“, a ovu informaciju potvrdio nam je i direktor Doma, Vladimir Kajkut.

– Gospođa Dodik je uputila zvanični zahtjev našoj ustanovi da u okviru projekta „Kontakt osoba“ ugosti i počasti grupu od desetak djece bez roditeljskog staranja, što joj je uz prisustvo naših radnika i dozvoljeno. Mališani su proveli nekoliko časova u igri – rekao je Kajkut, od kojeg smo saznali da je Dodikova ovakve aktivnosti imala i ranije, ali da ih nije željela eksponirati u javnosti.

Izvor: Srpskainfo