Nekim znacima će ova subota doneti lepe trenutke sa partnerom, a neki će na takve čarobne momente morati da sačekaju. Kakva je vaša astro priča danas, pogledajte!

OVAN

U prepodnevnim satima je najbolje da neke bitnije obaveze prepustite ljudima sa kojima radite. Vi ćete biti rastreseni i moguće je da ćete napraviti grešku. Popodne je već drugačije, glava vam je bistrija. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu.

BIK

U prvom delu dana ćete biti povučeniji, ali samo iz razloga što razmišljate na koji način da rešite neka važna poslovna pitanja. Drugi deo dana nosi okrenutost obavezama. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije.

BLIZANCI

Čini vam se da nikada nećete uspeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su neki novi dani.

RAK

Već ste mislili da neki odgovor ili informaciju ni nećete dobiti. U poslednjem trenutku dobijate potvrdan odgovor i ono što vam je bilo potrebno. Vrlo dobro raspoloženje i podsticajna komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.

LAV

Odluke, odluke… izgleda da danas non-stop morate donositi kojekakve odluke, a to vam baš ni malo nije lako. Možda je bolje da ne razmišljate previše, jer što više opterećujete svoje misli sve više se zapetljavate. Presecite i donesite odluku.

DEVICA

Ako morate da radite danas, prvi deo dana ćete provesti u tihom besu i nezadovoljstvu što su vam pokvareni planovi koje ste imali. Ako ste pak slobodni od obaveza, očekuje vas jedno podsticajno vreme sa emotivnim partnerom.

VAGA

Čini vam se da non stop nešto čekate. Bićete nervozni i jedva čekati da vas neko podbode da biste mogli da reagujete. I sa voljenom osobom ćete biti dosta promenljivog raspoloženja, pa druga strana može smatrati da se distancirate od nje.

ŠKORPIJA

Kojekakva razmišljanja su u vašoj glavi, ali uglavnom se vrte oko toga da niste zadovoljni. Pokušajte da malo podignete raspoloženje, najbolje uz pomoć prijatelja. Emotivni deo vam danas funkcioniše samo u kasnim večernjim satima.

STRELAC

Verovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete ispraviti ovu situaciju. Veliki emotivni pad u drugom delu dana. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

JARAC

Bićete pod pritiskom obaveza. Imate dovoljno snage i entuzijazma, pa ćete verovatno uspešno završiti sve što je pred vama. Drugi deo dana je dobar za kontakte sa prijateljima, a prilikom izlaska u večernjim satima možete i upoznati nekog zanimljivog.

VODOLIJA

Imate dosta kontakata sa potencijalnim klijentima, ali ne znate kako da se u pojedinim situacijama postavite. Ne bi bilo zgoreg da potražite savet prijatelja. Mogućnost susreta sa nekim koga tek pokušavate da osvojite.

RIBE

Sve što imate od poslovnih ili ličnih obaveza završićete u prvom delu dana. Ostatak vremena je samo vaš, za susrete sa ljudima koje odavno niste videli, i naravno – za emotivnog partnera. Voljenom biću ćete priuštiti nezaboravne trenutke.

Izvor: prva.rs