U Prijedoru je počeo skup podrške skandaloznom gradonačelniku Daliboru Pavloviću.

Prijedorčani nose zastave RS, Srbije i SNSD. Njihovo okupljanje nije spriječila ni jaka kiša koja konstantno pada. Oni su na transparentu ispisali “Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojima iza vas. Ostavka ne!“

Na skup je stigao i gradonačelnik Dalibor Pavlović sa suprugom.

Podršku Pavloviću pruža i Silvana Marić iz Prijedora koja je nedavno objavila fotografije sa visokim funkcionerima SNSD.

U prijavi za odobravanje skupa koju su organizatori predali u Policijsku upravu Prijedor, navedeno je da sutra očekuju oko 1.000 ljudi na skupu.

Skup podrške Daliboru Pavloviću podržava i cijeli Gradski odbor SNSD Prijedor, a to je i potvrdio predsjednik GO SNSD Prijedor Saša Bursać.

– To je njegov mandat i on odlučuje o tome. Mi idemo na skup da ga podržimo kao prijatelja – istakao je Bursać prije skupa.

Podsjećamo, Pavlović je obavijestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan leži u toaletu pored WC šolje.

Izvor: Srpskainfo