Vođenje ljubavi u realnosti nije ni blizu onog što se može videti u scenama filmova za odrasle. Ako jedan od partnera ima nerealna očekivanja, to lako može dovesti do problema i obostranog nezadovoljstva.

Mnogi muškarci pokušavaju da oponašaju fraze i pokrete iz pornografskih filomova, a baš to može da izazove veliku nelagodnost kod žena.

Ovo su najčešće greške u krevetu zbog kojih muškarac može da bude okrarakterisan kao loš ljubavnik.

Ubrzan rad kukova

Ako muškarac izuzetno brzo radi kukovima tokom seksa, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana, koautorka knjige ‘Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex.

Možda se žuri jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje laganiji ritam koji će ženi doneti više užitka, dodaje ova seksološkinja.

Izbegavanje klitorisa

Iako se klitoris često naziva čarobnim dugmićem, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, upozorava Kler Kavana.

Hvalisanje veličinom penisa

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega, najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savetuje seksološkinja, prenosi portal Zadovoljna.hr.

Insistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu da dostignu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan truda, ne treba vršiti pritisak na partnerku.

Mnogim ženama treba stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uključiti i seksualne igračke, predlaže autorka.

On poseže za telefonom sekund nakan što je seksualni odnos završen

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se neposredno nakon postizanja vrhunca okrenu i zaspe u krevetu, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama.

Najbolje bi bilo da moblne izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu povrediti ženska osećanja. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje dr Kavana.

Izvor: prva.rs