Danas su zvezde pomalo neprijateljski nastrojene. Mnogi će osećati negativne vibracije, pa će i njihovo raspoloženje biti takvo. Pokušajte da od današnjeg dana izvučete ono najbolje, jer već sutra dolazi bolje vreme.

OVAN

Neke stvari ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Prihvatite da ne može svaki dan biti pobednički, već da se ponekad moramo suočiti I sa teškoćama. Najpametniji izvuku pouke, drugi izvuku samo loše raspoloženje. Emotivno – korektno.

BIK

Sigurno je da nećete biti raspoloženi I verovatno je da ima više razloga za tako nešto. Što se posla tiče, niste uspeli da ostvarite ono što ste želeli. No, ni emotivni život danas nije kako treba. Osoba koja vam se dopada nema niti trenutak vremena za vas.

BLIZANCI

Neko vas može jako uvrediti načinom na koji komunicira sa vama. Moguće je da je ovo kritika ili ste razgovor shvatili previše lično. Pokušajte da se distancirate I da razmislite. Emotivni partner vam nedostaje a niste u mogućnosti da se vidite.

RAK

Tokom celog dana vas drži sentimentalno raspoloženje. Najviše biste voleli kada biste mogli da se distancirate I da vas svi ostave na miru. Pokušavaćete da se uskladite sa svojim redovnim obavezama, ali će to ići mnogo teže nego inače.

LAV

Moguće je da će vam porodične relacije ili zabrinutost za člana familije pokvariti dan. Ako budete u mogućnosti uzmite ovaj dan za sebe I za ljude koje volite. Emotivni ste, potrebna vam je pažnja i i želite i vi da je pružite osobama koje su vam bitne.

DEVICA

Jako će vas pogoditi postupci neke osobe, pogotovo ako vam je to prijatelj ili emotivni partner. Ipak, trudićete se da ne pokažete koliko vas je sve ovo prodrmalo I pokušavaćete da nađete razloge za takvo ponašanje. Promenljiva raspoloženja.

VAGA

Ne znam šta je tačno razlog vašeg lošijeg raspoloženja, ali je očigledno da ćete energetski pasti. Moguće je I da su vas “sastavila” uzbuđenja iz prethodnih dana. Nemojte izvlačiti stara pitanja na dnevni red sa emotivnim partnerom….

ŠKORPIJA

Uspeli ste da izađete iz konfuznog perioda. Energetski ste iscrpljeni, vaša prirodna veselost je iščezla I danas ćete funkcionisati polovično. Na poslu radite šta se od vaš zahteva I šta morate, ali ste u mislima ko zna koliko daleko.

STRELAC

Malo ste se premorili u prethodnim danima I sada vas je sve to stiglo. Doduše, još uvek ste u mnogo boljem raspoloženju nego vaše kolege. Pokušavaćete da dignete atmosferu. Emotivni partner je u velikoj gužvi, a baš bi vam prijalo da se vidite.

JARAC

Danas su saradnje jako komplikovane, kao da se ne razumete sa drugima. Umećete da izađete sa teškoćama na kraj, ali vam ovo sigurno neće ulepšati dan. Sa nekim koga želite da vidite nećete uspeti da se uklopite.

VODOLIJA

Neko traži vaše poverenje iako ga realno ne zaslužuje. Držite se onih koji su odavno pokazali da su na vašoj strani I za koje znate da na njih možete računati. Emotivni partner se ponaša čudno – čas je dobro raspoložen, čas se povlači u sebe.

RIBE

Vreme je da neki ljudi odu iz vašeg života a vi biste trebali da date šansu drugima. Ovo se naročito može odnositi na poslovni segment gde smatrate da su neki saradnici pokazali da ne zaslužuju vaše poverenje. Emotivno ćete danas biti stegnutiji nego inače.

Izvor: prva.rs