Šta ova subota donosi vašem horoskopskom znaku, saznajte detaljno.

OVAN

Dan koji bi mogao biti izuzetno značajan. Neko se može postaviti kao posrednik između vas I saradnika I pomoći vam da ugovorite bolje uslove za sebe. Partneru će možda smetati što ste više usmereni na priču o sebi I što ne osluškujete njegove potrebe.

BIK

Pokušaćete da što više odložite obaveze koje imate jer morate da se posvetite drugim stvarima. Vaše misli suviše odvlači emotivna strana života. Naime, moguće je da je došlo do nekog nesporazuma ili nervoze između vas dvoje.

BLIZANCI

Blizanci moraju da završe nešto što je njima lično jako bitno I ka tome će biti usmereni tokom celog dana. Moguće je da su u pitanju papiri ili razgovori sa ljudima od kojih očekujete neku vrstu usluge. Imaćete malo vremena za emotivnog partnera.

RAK

Nemojte danas pokušavati da se uplićete u tuđe rasprave. Samo ćete se iznervirati zbog tuđih priča i problema. Zato se izmaknite I vratite se svojim obavezama. Dobar je dan za emotivne kontakte, naročito ako se tek upoznajete sa nekim.

LAV

Danas morate da izbalansirate lične I poslovne interese, što će biti vrlo teško jer I na jednoj I na drugoj strani imate gomilu obaveza. Najbolje bi bilo da jedan deo dana odvojite za posao, drugi za vas I da ne dozvolite da se ova dva segmenta prepliću.

DEVICA

Vi biste danas da stignete sve – I da završite sa poslovnim obavezama I da vidite voljenu osobu I da izađete sa prijateljima. Što je najzanimljivije, verovatno ćete uspeti da se organizujete I da svakom segmentu posvetite dovoljno vremena.

VAGA

Valjda vam se sve iz prethodne nedelje skupilo I ne možete da se organizujete. Mnogo biste hteli, ali ništa ne stižete. Ostavite sve ono što nije hitno I idite da razbistrite glavu I smirite misli. I izlazak sa voljenom osobom je skroz opuštajuć.

ŠKORPIJA

Svi planovi se danas odvijaju na najbolji način. Treba stići uraditi nešto vezano za posao, posvetiti se nekom od članova porodice, ispoštovati prijatelje, ali i ostaviti dovoljno vremena za emotivnog partnera. Uspećete u svemu što pokrenete i zacrtate.

STRELAC

Danas imate velika razmimoilaženja što se obaveza tiče. Mnogo biste trebali da završite I u poslovnom segmentu, ali I nešto vezano za kuću, pa prosto ne znate čemu da se posvetite. Verovatno ćete skakati sa obaveze na obavezu.

JARAC

Imate planove I oni se odnose na susret sa nekim ko vam je veoma drag. Ovo nije voljena osoba, već neko iz prijateljskog okruženja koga odavno niste videli. Ako imate poslovnih obaveza, sa njima ćete završiti već u prepodnevnim satima.

VODOLIJA

Danas ste spremni da priuštite sebi uživanje. Ako budete u mogućnosti, otići ćete na kraći put preko vikenda ili priuštiti sebi nezaboravan provod sa partnerom. Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi.

RIBE

Iako je ovo dan koji je za posao dobar, mislim da se gro vaših interesovanja ipak neće odvijati u ovom segmentu. Nekako ćete poslove otaljati na brzinu I što pre je to moguće krenuti da se susretnete sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs