Device su privlačne muškarcima kojima je važna inteligencija, lepota duše i brižnost

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce koji žude za uzbuđenjima, putovanjima, zabavom. One su vrlo dinamične i uvek spremne za akciju pa su najsrećnije kad pored sebe imaju partnera sličnih želja i sklonosti.

Bik

Pripadnice ovog znaka neodoljive su momcima koji traže pouzdane i opuštene žene. One znaju da vole i u potpunosti se predaju partneru koji im osvoji srce.

Blizanac

Žene rođene u ovom znaku su neodoljive muškarcima koje privlače impulsivne, pomalo razigrane žene uvek spremne za nova iskustva. Znaju da im sa njima zabave neće nedostajati.

Pixabay
 

Rak

Žene rođene u znaku Raka privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nežnost. One ne mare toliko za fizički izgled i materijalna dobra koliko za emocije.

Lav

Lavice su pomalo vrcave, sigurne u sebe i privlačne čak i kada u pidžami šetaju po kući. One su neodoljive muškarcima koji traže samopouzdane žene.

Devica

Pripadnice ovog znaka privlačne su muškarcima kojima je važna inteligencija, lepota duše i brižnost. Device su staložene i ne žele da gube vreme na besmislene emotivne rasprave pa ih senzibilni momci zaobilaze.

Profimedia
 

Vaga

Žene rođene u ovom znaku neodoljive su muškarcima koji traže stabilan i miran život. One su u stanju da razumeju partnera jer gledaju na svet i iz njegovog ugla. Vage znaju kako da balansiraju i učine život prijatnim.

Škorpija

Škorpije su vrlo privlačne muškarcima kojima je strast u životu izuzetno važna. One vole život i žive ga punim plućima, ali pod svojim uslovima

Strelac

Pripadnice ovog znaka poseduju neodoljiv smisao za humor, znaju kako da nasmeju ljude i kako da unesu dobru energiju u prostor pa su vrlo privlačne momcima kojima je to kod žene važno.

Profimedia
 

Jarac

Žene u znaku Jarca neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji traže jaku, samostalnu partnerku, onu koja će im biti oslonac i vodilja kroz život.

Vodolija

U ženu Vodoliju često se zaljubljuju muškarci koji žele da partnerka u njima podstakne ono najbolje. Pripadnice ovog znaka poseduju slobodan duh i nisu sklone osuđivanju drugih.

Ribe

Ribe su zanimljive muškarcima koji su u potrazi sami za sobom, koji traže dubinu, kako emocionalnu, tako i duhovnu. Pripadnice ovog znaka su vrlo romantične i emotivne, prenosi Atma.

Izvor: 24sedam