Klijenti nemaju potrebe za strahom, poslovanje Sberbanke odvija se neometano, poručio je ovo Siniša Adžić, predsjednik Uprave Nove banke Banjaluka, gostujući u ATV-ovoj Temi dana.

“Proces preuzimanja akcija, odnosno vlasništva nad akcijama Sberbanke nije završen, on je u toku. Trajaće neko vrijeme dok se dobiju sve neophodne dozvole. Ono što je važno za zaposlene i klijente jeste da poslovanje Sberbanke bude neometano, da teče u kontinuitetu sa potpunim asortimanom usluga i proizvoda koji su bili ranije. Svi proizvodi su dostupni klijentima i oni mogu da nastave poslovanje kao što su ga imali prije nastanka krize”, izjavio je Siniša Adžić.

Kako je rekao, sačuvana su radna mjesta, a povjerenje klijenata se vratilo.

“Nije bilo problema. Po prvom danu možemo zaključiti da se povjerenje klijenata vratilo. Ono što je za nas važno, jeste da su zaposleni sigurni da će nastaviti da rade na radnim mjestima pod istim uslovima i da svojim klijentima pruže uslugu kao što je to slučaj bio ranije”, naveo je Adžić.

On je kazao da je platni promet nastavljen, kao i ostale usluge koje se odvijaju nesmetano te da nema nikakve potrebe za strahom kod klijenata.

Izvor: ATV