Ognjen A. (29) pretučen je proteklog vikenda u jednom novosadskom klubu, nakon što je pokušao da se popne na binu i prijatelju koji je u Americi pokaže atmosferu preko video poziva.

Brutalne povrede mladiću su nanijeli pripadnici obezbjeđenja za vrijeme nastupa jedne pjevačice.

Kako je mladić ispričao za “Kurir”, on već neko vrijeme živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a u rodni grad je došao na odmor i izašao sa prijateljicama.

“U petak uveče izašao sam sa dvije drugarice u jedan lokal, gdje smo popili dva-tri pića. Jedna od drugarica je predložila da odemo do lokala u blizini, gdje je živa muzika”, započinje svoju priču Ognjen:

“Sjeli smo u separe do bine, bilo je veselo, pjevala je Katarina Živković. Poslije dužeg vremena uživao sam u našoj muzici, bio sam veseo, baš mi je prijalo. Pili smo i davao sam pare muzici za pjesme”.

Mladić koji je teško povrijeđen navodi da je u jednom momentu pozvao prijatelja.

“Okrenuo sam svog prijatelja iz Amerike da mu na viberu pokažem kako uživam. Ustao sam i popeo se na binu kako bih što bolje pokazao u video pozivu. Prišli su mi momci iz obezbjeđenja i odmah su bili izuzetno drski. Rekli su mi da siđem dole, da će me prebiti, ubiti…”, prisjeća se sagovornik “Kurira“.

“Spustili su me sa bine na silu, iako sam sam htio da siđem. Vukli su me, pokušavali da skinu roleks sat, grozno su se ponašali”.

Kako kaže, njih šestorica ili sedmorica odvukla su ga do prostora za odlaganje garderobe.

“Udarali su me rukama, nogama, nekim teleskopom. Vrištao sam i zapomagao, niko me nije čuo. Kada je moja drugarica htjela da vidi šta se dešava, jedan od njih uhvatio ju je jako za ruku i izbacio iz lokala. Kasnije mi je sve to ispričala. Uplašila se i odmah pozvala hitnu pomoć i policiju”.

Ognjen navodi da su ga pripadnici obezbjeđenja u jednom trenutku odvukli do ulaza.

“Onako krvavog su me bacili na pod, a dok sam ležao udarili su me još koji put i otišli”.

Mladića je tu pokupila ekipa hitne pomoći, a konstatovane su mu teške tjelesne povrede.

“Ljekari su mi rekli da sam zadobio još jedan ili dva udarca pitanje je da li bih preživio ovo prebijanje”, zaključuje Ognjen.

Izvor: Kurir/ATV