U Zvorniku su uhapšeni Vukašin Šijan i Marko V. zbog sumnje da su učestvovali u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu, proteklog vikenda.

Oni su prebačeni u ekstradacioni prtivor, što znači da će biti isporučeni Srbiji, navodi neimenovani izvor.

Prema riječima tog izvora, sumnja se da su njih dvojica učestvovala u pucanjavi koja se desila na Autokomandi u subotu ujutru.

Podsjećanja radi, mladić M. K. (20) ranjen je u pucanjavi koja se dogodila ispred jedne kafane u subotu ujutru, a svemu je, kako su očevici ispričali, prethodila svađa oko djevojke.

– Svi su bili pijani i vjerovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju djevojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča – ispričali su očevici događaja.

FOTO: RADE JOKIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: RADE JOKIĆ/RAS SRBIJA

Oni su objasnili da je jedan od momaka tada izvukao pištolj i pucao u M. K. koji je pogođen u nogu, a napadači su tada počeli da trče ka obližnjoj pumpi gdje su sjeli u taksi i odvezli se sa mjesta događaja, piše Kurir.

Inače, Vukašin Šijan je sin vođe surčinskog klana Zorana Šijana kojeg je dobio u drugom braku sa komšinicom, koja je ujedno bila i prijateljica njegove tadašnje žene, pjevačice Goce Božinovske. Zoran Šijan je imao debeo dosije.

Izvor: Srpskainfo