Nebojša Vukanović se više ne može sudržati.

Ljut na pojedine medije zbog izvještavanja o pozivu za TV duel njega i Nenada Nešića nije se mogao suzdržati ni u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

U samo dva dana žestoko je opleo po gradonačelniku Banjaluke.

Prvo je u nedjelju rekao da mu ne može zaboraviti činjenicu što mu nije došao na skup u Banjaluci i u tom terminu zakazao sastanak u PDP-u, da bi ga sinoć optužio i za „koketiranje“ sa tajkunima u Banjaluci.

Potvrdio je da mu je Draškov otac, Dragan Stanivuković, potvrdio da ima kontakt sa izvjesnim blogerom iz Prijedora koji danima „tuče“ Nebojšu Vukanovića.

Još jednom je ponovio da ga niko iz opozicije nije nazvao i stao u njegovu zaštitu u momentima kad ga napada Nenad Nešić.

I Vukanović je priznao da Ivan Begić i Draško Stanivuković kontrolišu pojedine anonimne sajtove, poput Banjaluka 24, koji su kako kaže, potpuno ignorisali njegov skup u Banjaluci, nisu stali na njegovu stranu kada je Nešić u pitanju i sl.

Razočaran je što niko, pa ni Draško Stanivuković, nikada nije pozvao ljude da glasaju za Listu za pravu i red i podrži mlade ljude, kako je to on činio kada je PDP u pitanju.

U nedjelju je bio ljut na svoje saborce pa je otvoreno rekao kako mu se čini da je Stanivuković bliži sa Nešićem i Selakom nego sa njim i Jelenom Trivić.

Autor:faktormagazin.ba