Škorpije će danas sanjariti o osobi koju vole, Vage oklevaju da se upuste u emotivni odnos… A šta bi mogli da očekuju ostali horoskopski znakovi?

OVAN – Današnji dan vam donosi veliku aktivnost i probojnost. Neke situacije ili osobe se postavljaju kao prepreka, ali ih uspešno prevazilazite. Svog emotivnog partnera možete iznenaditi neuobičajeno jakom inicijativom. Dan za akciju.

BIK – Osećate pozitivno uzbuđenje i napetost u susretu sa ljudima za koje ste svesni da mogu uneti novine u vašu poslovnu sferu. Iskoristite šanse koje će se ukazivati, povežite se sa drugima. Partner se trudi da vas razume.

BLIZANCI – Dobijate informacije za koje niste sigurni koliko se uklapaju u ono što ste poslovno osmislili. Nemojte zaključivati na brzinu, pustite neka se sve samo razjasni. Pravi je trenutak da pokažete nekome koliko ste zainteresovani.

RAK – Odličan dan za kreativce, za one koji se bave umetnošću, ali i za planove i nove ideje. Dobro raspoloženje i velika inicijativa u svemu što radite. Uživanje i zadovoljstvo, romantika – sve ovo će se provlačiti kroz susret sa voljenom osobom.

LAV – U onome što želite a što je vezano za posao možete se suočiti sa blokadama ili izuzetno tvrdoglavim osobama. Ako se i vi postavite isto, malo je verovatno da biste mogli ostvariti rezultat. Potrebno vam je više strpljenja sa partnerom.

DEVICA – Sačekajte pravi momenat za delovanje, ne žurite – strpljenje donosi bolje rezultate. Postojeći emotivni odnosi funkcionišu dobro. Može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg partnera ili osobe sa kojom se dugo niste čuli ni videli.

VAGA – Ukoliko ste u prethodnom periodu imali papirološka pitanja koja su vam zadavala problem, sada je vreme da se aktivirate jer rešenja postoje. Neko pokazuje veliku inicijativu i zainteresovanost prema vama, ali vi oklevate.

ŠKORPIJA – Vaši su planovi za današnji dan veliki, ali su podložni promenama. Uradite onoliko koliko možete i što se otvori kao prioritet. Dan za novčane prilive. Emotivni segment je ispunjen zadovoljstvom. Sanjarite o osobi koju volite.

STRELAC – Pred vama je dan za odluke, ali one ne smeju biti zbrzane, već donešene na konto iskustva i uz mnogo strpljenja. Izvestan je finansijski priliv. U emotivnom delu osećate žaljenje zbog postupaka prema partneru. Sledi vam razgovor.

JARAC – Danas ima smisla osloniti se na nečija obećanja jer su ostvarenja moguća. U dogovorima uspevate da pronađete prave reči i pokažete dobru inicijativu. Neke obaveze koje se vezuju za porodicu pomalo vas opterećuju. Nervoza.

VODOLIJA – Iako ćete u jutarnjim časovima misliti da neke poslove ne možete da završite, ipak na mišiće to i uspevate. Zanimljive nove informacije. U kontaktu sa voljenom osobom budite iskreni i otvoreni, to je sada potrebno vašem odnosu.

RIBE – Dosta intenzivan dan u saradničkim odnosima. Podsticaj da neke stvari razrešite i potrudićete se da pronađete način, makar uz kompromise. Iz velike želje za susretom sa voljenom osobom, možete obećati nešto što je teško ispuniti.

Izvor: prva.rs