Šta nam donosi kraj radne nedelje?

OVAN – Ogromna količina energije koja je vrlo podsticajna, pa danas možete sebe predstaviti na najbolji mogući način. Sve ono što je u prethodnim danima kočilo, sada aktivirajte. Porodična tematika vam može zadavati glavobolju.

BIK – Neko se može postaviti kao prepreka vašim planovima. Osećate da vam saradnik ne govori sve, ali niste sigurni da li ste u pravu. Pratite dešavanja. U susretu sa voljenom osobom ne brzajte, razmislite pre nego što nešto kažete.

BLIZANCI – Osećate stabilnost i vaš nastup prema saradnicima biće obojen odlučnošću i inicijativom. Sve ovo može doneti preokrete i pomeriti sa mrtve tačke određene poslovne dogovore. U susretu sa voljenom osobom spremni ste da pružite maksimum.

RAK – Izbegavajte osobu koja vas čini nervoznim i napetim, pa čak iako je to neko od nadređenih. Danas je bolje povući se nego reagovati. Imate osećaj da vam partner neke stvari ne govori ili da čak nešto krije od vas. Prolazna neraspoloženja.

LAV – Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u dešavanja u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Maštate I intenzivno razmišljate o nekom.

DEVICA – Promene u poslovnom okruženju koje vam baš i ne idu na ruku. Pokušavaćete da pronađete rešenje za postojeću situaciju, a možete potražiti I pomoć od kolega. Partner vas nervira ponašanjima ili zahtevima. Pokušajte da iskulirate.

VAGA – Dobili ste predlog o kojem intenzivno razmišljate. Malo ste nesigurni kako ćete se u ovome snaći. Ipak, svesni ste da možete profitirati, pa će verovatno to prevagnuti. Tajna komunikacija sa nekim. Priželjkujete emotivni susret.

ŠKORPIJA – Dosta ste toga uspeli da odradite, ali niste zadovoljni niti svojim učinkom niti rezultatima. Zbog svega ovoga bićete nervozni prema kolegama i postaviti se prilično odbijajuće. Svojim ponašanjima možete nervirati ili brinuti partnera.

STRELAC – Na mišiće ćete izvući dogovor, ali to vam neće smetati da uživate u pobedi. Sve što radite danas, radite uz težinu ali završavate uspešno, pa nemojte odugovlačiti i oklevati. Potrebno vam je da se neko angažuje i pokaže vam zainteresovanost.

JARAC – Lični i poslovni segment su u neskladu. Moguće je da ćete neke poslovne obaveze prolongirati da biste posvetili dovoljno vremena ličnim prioritetima, a može biti vezano za nekog od članova porodice. Promenljivo raspoloženje.

VODOLIJA – Razmišljate na jedan način, ali delujete na drugačiji, pa ni vama nije jasno zašto poneki put povučete potez koji je u suprotan od onoga što ste planirali. No, čak i na ovaj način –profitiraćete. Emotivno – jake strasti i inicijativa partnera.

RIBE – Dobre ideje i velika mogućnost realizacije. Pokrećete i aktivirate ljude oko sebe. Prava liderska pozicija. Velika žudnja, velika emotivna neispunjenost – potrebno vam je da što pre nađete utehu u zagrljaju osobe koju volite.

Izvor: prva.rs