Da li je vaš muž ili dečko toliko loš kao što ponekad umete da kažete drugaricama ili možda vi ne sagledavate stvari iz pravog ugla?

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih muškarci odlaze od žena:

1. Ne ponašajte se prema njima kao prema kućnim ljubimcima
Nijedan normalan muškarac ne bi sebe osudio život pored žene koja ga zanemaruje i koja se prema njemu ponaša bez poštovanja. Muškarci nisu kućni ljubimci, oni nisu kuče koje pomazite kada to vama odgovara. Ako ga tako tretirate, vrlo brzo će otići od vas.

2. Invazija na njihov lični prostor
Ovo bi trebalo da ozbiljno shvatite. To što vam je muž ili dečko ne znači da je dužan da vam otvori sve svoje fioke garderobera ili da vam pokazuje svoje poruke ili mejlove. Svako zaslužuje privatnost, pa čak i vaš muškarac!

3. Nedostatak zahvalnosti
Ako muškarac čini sve da usreći svoju ženu, a ona je i dalje mrzovoljna i nezadovoljna, pa ko bi živeo sa takvom osobom? Da li vaš muškarac zaista ne čini ništa za vas ili vi ne želite da vidite šta on sve radi da vas usreći?

4. Zanemarivanje
Ako ste dugo zajedno i delite isti krevet to ne znači da partner mora da vas trpi u svakakvom izdanju. Da, prihvata vas kakve ste prirodne, ali ipak voli da vas vidi doterane. I dalje je važno da se doterujete za njega kao što i vi želite da se on sređuje za vas..

5. Hronično nezadovoljstvo
Ako je žena uvek neraspoložena, nezadovoljna, a svaki odmor pored nje se pretvori u katastrofu, tada muškarac ne želi da se vraća kući. Ružno je da napustite nekog dok je u lošoj fazi, ali je još teže da živite sa nekim ko neće da radi na sebi i na tome da postane bolji i srećniji.

Izvor: pult24.info