Jelena Trivić je posljednjih mjeseci iskorsitila svaki, pa i najmanji povod da se fotografiše s ciljem promocije kampanje za predsjednika Republike Srpske. Obilaze se sela i zaseoci, tribine se organizuju kao da je ostalo još deset dana do izbora. Međutim, najmanje je vidimo u Banjaluci. Jedna od posljednjih prilika za fotografisanje bio je prijem novih članova u Gradski odbor PDP-a Banjaluka. Predsjednik odbora Draško Stanivuković, ni manje ni više, događaj je upriličio u jednom od najelitnijih banjalučkih lokala.

NEMA ZAJEDNIČKIH FOTOGRAFIJA

Novi članovi to zaslužuju, ali očigledno ne i Jelena Trivić.

Prijem novih članstva uvijek je prilika za fotografisanje, posebno kandidata na izborima.

Draško Stanivuković to dobro zna, ali očigleno je želio da promoviše „neke druge, možda svoje kandidate“.

Na fotografisanju se pojavilo nekoliko članova njegovog kabineta, gradski menadžer, pokoji odbornik…

Očigledno kandidati za neke nove pozicije u oktobru.

KROZ ŠLJIVIKE I LIVADE

Prema informacijima Faktora, Jelena Trivić, a bome ni Branislav Borenović, nisu bili zadovoljni ovakvim ponašanjem predsjednika najvećeg ogranka stranke.

Trivić je u užem okruženju prokomentarisala kako je za sada Draško zove samo u zabačena sela oko Banjaluke, dok nema pristupa gradskim srednimama.

Informacije iz štaba Draška Stanivukovića kažu da je on ruralni dio grada otpisao, a sav ulog stavlja na urbane mjesne zajednice.

Asfaltiraće cijeli centar grada, dok ga za ruralne mjesne zajednice nije briga.

Računica je jasna: SNSD je na izborima za savjete mjesnih zajednica „vratio“ seoske sredine, a krenulo je otvoreno „bušenje“ u gradskim četvrtima.

Strategija gradonačelnika je pokušati vratiti povjerenje u gradskoj zoni, za sela nema snage, a, čini se, ni novca da pokrije sva ranija obećanja i relane potrebe.

Gdje je tu Jelena Trivić, prosudite sami.

Autor:faktormagzin