Nebojša Vukanović odlučio je da završi sa SDS-om i Mirkom Šarovićem.

„Drag mi je SDS al mi je istina draža. Tačno je da je Mirko Šarović pobijedio Dodika 2000. i 2002. godine, ali tada su Divac, Bodiroga, Gurović i Stojaković harali, razbili Amerikance 2002. u Indijanapolisu al sada Jokić, Kalinić i Bogdanović nose reprezentaciju Srbije, prošlo je 20 godina i jasno je da su se okolnosti promijenile i da narod na političkoj sceni vapi za novim mladim ljudima, poštujujući svačiji doprinos.“ Kaže Vukanović. 

Vukanović tvrdi da mu je Mirko Šarović „dobro mjesto na listi u Hercegovini“ te da umjesto na posljednjem bude na trećem ili petom mjestu na listi.

Sujeta je bila jača pa Vukanović Šaoroviću ne može oprositi što tajno i javno pregovara sa Nenadom Nešićem.

„Naravno da se osjećam odbačenim i izolovanim a da pojedinici očekuju da će me ponovo iskorisiti…“ Zaključuje Vukanović.

„Za sada završavam komentarisanje kandidatura i odnosa u opoziciji, iako bi imao svašta da kažem al ću to uraditi kada dođe vrijeme, a oni koji su donijeli odluku da mene i Listu za pravdu i red marginalizuju, čelnici SDS-a i PDP-a, imaju na leđima svu odgovornost jer su sami donosili sve odluke, ignorišući cijelu godinu moja upozorenja.“ Upozorio je Lider liste za pravdu i red završavajući priču o SDS-u i PDP-u.

Autor:fakrormagzin, foto:faktormagzin