Tanja Savić priznala je da je bila u vezi s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali samo virtuelno odnosno da je cijela veza , u suštini bila samo marketing.

Naime, pevačica se na samom početku dotakla afere „venčanica“ kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju na kojoj je sva u belom i označila Banjaluku, te su svi aludirali da se udala za Draška Stanivukovića.

Istina, meni je bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio samo marketing. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to – rekla je Tanja i priznala da više nije u kontaktu sa Stanivukovićem i da su prekinuli odnos:

– Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtuelno, šutnula sam ga (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje… Samo ću reći da je poludeo i da me je malo opsovao preko telefona. Uglavnom, sad nemamo nikakvu komunikaciju, prestali smo i to. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir.

Nakon toga Savićeva je objasnila da joj je prijao odnos sa Stanivukovićem, te da je stalno imala na nekog da misli, a da ta osoba ne traži previše od nje.

– Lepo je imati nekog, a nemaš ga i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku – kaže pevačica.

Autor:kurir.rs/telegraf, foto:kurir.rs