U Gradskoj upravi ove sedmice održana je burna rasprava o Regulacionom planu Grada na kojoj su učestvovala dobro poznata lica i nekadašnji bliski saborci Draška Stanivukovića. Ljudi sa kojima je začetnik protesta u Banjoj Luci stajao rame uz rame i prozivao vlast, a danas oni prozivaju njega.

Nekadašnji Stanivukovićev “prijatelj” Davor Dragičević i čovjek na čijoj porodičnoj tragediji je Stanivuković stekao popularnost izbačen je iz Gradske uprave jer je došao kako bi učestvovao u javnoj raspravi. Kako je to gradonačelnik pokazao gostoprimstvo… Stanivuković je po ko zna koji put pokazao da u svojim redovima nema prijatelje i da je njegov zagrljaj samo jedan od mnogobrojnih kadrova za promociju.

“Bruka i sramota nove Gradske uprave! Oca ubijenog Davida Dragičevića prijavljujete na raspravi kako narušava mir i red da ga izbacite”, rekao je Dragičević.

Kao i u svakom haosu tako i u ovom našlo se dobro poznato lice sa malih ekrana, Ivan Begić. Begić je kako to njegovom performansu i dolikuje glumio pravednika, a da njegove predstave ne piju vodu kod građana dokaz je i komentar upućen njemu od strane jedne Banjalučanke.

“Kako se ti nađeš uvijek?”, pitala je Begića jedna građanka na šta je on odgovorio kako je Banja Luka Slobodan grad i da ima pravo da se slobodno kreće.

“Pa kad je slobodan aj uđi onda unutra”, kazala je ona, misleći na Gradsku upravu, “Eno ti tamo kolege”, rekla je Banjalučanka Begiću misleći na gradonačelnika Stanivukovića, na šta je on zaćutao.

Izvor: banjaluckeprice.net