Snimak brzog voza na relaciji Osijek-Split preko noći je postao glavna tema zabave na društvenim mrežama, a šaljivi komentari ne prestaju da stižu.

dmah će vam biti jasno zbog čega.

Trenutak kada ova “munja” ulazi u stanicu u Velikom Trojstvu, u blizini Bjelovara, zabilježio je i objavio na Fejsbuku Željko Smrček.

Na snimku se može čuti kako neko uzvikuje da je kasnio više od sat vremena, a hrvatski mediji pišu da voz na ovoj liniji od svog nedavnog uspostavljanja ni jednom nije stigao na vrijeme. Prvog dana kasnio je čak 83 minute.

 

Dok su neki korisnici pokušavali da procene brzinu, pravdali je krivinom na koju voz nailazi i pitali se koliko li ide običan voz, kada je ovaj brzi toliko “brz”, drugi su zasmijavali ostale svojim šaljivim opaskama.

“Ako tako nastavi, probiće zvučni zid”, “Pošalješ dijete na ekskurziju, vrati se punoljetno”, “Zarđa od stanice do stanice”, “Dobro je ako kasniš, možeš ga pješke uhvatiti”, “Ne može brže, ide 30”, “Koje je bio boje? Sve mi se od gledanja stopilo u jedno”, “Tako je projurio da nisam uspio da izbrojim vagone”, duhoviti su bili korisnici.

Izvor: Srpskainfo