Jedan od nezadovoljnih posjetilaca današnjeg Stanivukovićevog performansa bio je i njegov rođak. Došao je da iskaže svoje nezadovoljstvo njegovim radom i da se požali na stanje sa vodosnabdijevanjem.

Osim vodosnabdijevanja, rođak je dokumentovao i stanje puta u ulici Jovana Raškovića. Mještani ove ulice obraćali su se gradonačelniku Stanivukoviću i Gradskoj upravi više puta, ali odgovor nisu dobili.

Rođak je naveo kako im ne treba javna česma koju je Stanivuković napravio, ako nemaju vodu. Trenutno je trideset kuća ugroženo i bez vode. Gradonačelnik se pravio kao da se to njega ne tiče, i nastavio je sa svojim promotivnim performansom. Pogledajte u videu.

Podsjetimo, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, održao je danas promotivni performans ispred Glavnog odbora SNSD-a u Banjaluci. Dovozeći autobus oblijepljen fotografijama, nastojao je da prebaci krivicu svoje odluke o poskupljenju karata javnog prevoza. Krivicu je u potpunosti htio da svali na SNSD, i time u očima naroda sebe da predstavi kao žrtvu.

Izvor: banjaluckeprice