Crvena zvezda je ostala bez trenera, jer je Dejan Stanković podnio ostavku. On se povukao nakon što je sa ekipom eliminisan iz plej-ofa u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija.

Stanković se povukao danas kada su crveno-bijeli saznali imena protivnika u grupi Lige Evrope. U njoj će ih voditi drugi šef struke, kao i u predstojećim mečevima protiv Javora u nedelju i protiv Partizana u sredu!

Fudbalski klub Crvena zvezda obavijestio je javnost da je Dejan Stanković danas podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba kluba. Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspješnoj saradnji, a potom obrazložio svoju odluku:

“Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio da pružim ono što sam najviše želio. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najljepši dio fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvijek sam osjećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem donio kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Vjerujem da su godine uspjeha tek pred klubom, a ja ostajem uvijek tu za moju Zvezdu, uvijek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice”, objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.

Izvor: Agencije