Nenad Lalatović podnio je ostavku na mjesto trenera Borca! Kap koja je prelila času bio je današnji poraz Banjalučana od Leotara i nedostatak želje kod fudbalera Borca.

„Umjesto da danas budem prvi podnosnim ostavku, to me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se s njima i rekao sam da sam donio tu odluku. Ako danas nisu uspjeli biti prvi pitanje je hoće li biti ikad.“, rekao je Lalatović za MONDO.

Na konferenciji za medije Lalatović je bio bijesan na svoje igrače za koje je rekao kako više ne stoji iza njih te da im ne treba dati platu.

Podsjećamo, Nenad Lalatović je klupu Borca preuzeo u junu ove godine.

Banjalučane je vodio u devet utakmica od svog dolaska.

Na početku svog mandata elimisan je u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu od Toršavna.

Nakon remija sa Slogom Meridian u m:tel Premijer ligi BiH, Lalatović je podnio ostavku koju je Uprava kluba odbila te je on ostao šef stručnog štaba Banjalučana.

Borac je u devet utakmica pod njegovim vođstvom ostvario četiri pobjede, isto toliko poraza te jedan remi.

Lalatović je u karijeri još vodio i Crvenu zvezdu, Vojvodinu, čačanski Borac, Voždovac, Napredak, niški Radnički, Čukarički, novosadski Proleter, Srem iz Sremske Mitrovice kao i mladu reprezentaciju Srbije.

Treba dodati kako je je večeras za 20.30 zakazana hitna sjednica Uprave kluba u kojoj će biti razmatrana ostavka Lalatovića.

autor:mondo.ba, foto:mondo.ba