Šef Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać istakla je da Mirko Šarović ne propušta nijednu priliku da dokaže snishodljvost i podaništvo političkom Sarajevu, pa tako ni na posljednjoj, 32. sjednici ovog doma kada je jedini od poslanika iz Republike Srpske glasao za inicijativu Denisa Zvizdića o posebnoj i dodatnoj brizi za zastave BiH na graničnim prelazima.

Jasno je da opozicija traži prostor kako bi se što bolje predstavila biračima, ali je nevjerovatno do kojih destruktivnih nizina se spustila nekada velika i značajna srpska stranka kao što je SDS i njen predsjednik kao kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH – naglasila je Bursaćeva za Srnu.

Umjesto zdrave i konkretne političke ponude u pravcu zaštite i razvoja Republike Srpske, naglasila je Bursaćeva, opozicija napada na sve razvojne projekte, usmjerava mržnju i agresiju prema pojedinim ličnostima dok istovremeno kao glavnu karakteristiku svog djelovanja postavlja apsolutnu snishodljivost i nezamjeranje političkom Sarajevu

Autor: SRNA/Srpskainfo