U sklopu svojih redovnih predizbornih aktivnosti, Optštinski Odbor Ujedinjene Srpske Trebinje organizovao je šetnju svojih aktivista ulicama Trebinja, na kom su kandidati Izborne jedinice 9 razgovarali sa građanima, djelili promotivne materijale i upoznavali ih sa platformom Ujedinjene Srpske. Šetnju je predvodio predsjednik Regionalnog i Gradskog odbora Ujedinjene Srpske i nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske ispred Izborne jedinice 9, Milan Kovač.
Današnja aktivnost je izazvala veliku pažnju građana Trebinja, koji su se aktivno priključili kandidatima.

“Ujedinjena Srpska u Trebinju i svim odborima u izbornoj jedinici 9, kontinuirano radi na promociji kandidata za republički i državni parlament, ali i na promociji politika koje će zastupati poslanici Ujedinjene Srpske u narednom mandatnom periodu. Izuzetno smo zadovoljni reakcijom građana, koji su prepoznali našu snagu, ozbiljnost i čvrstu volju da mijenjamo stvari na bolje.

Fokus naše politike i našeg programa su ljudi, svi oni koji Republiku Srpsku doživljavaju kao mjesto boljeg života, kao perspektivu življenja za sve buduće generacije. Vrijeme je da ozbiljni, obrazovani, odgovorni i energični ljudi zauzmu mjesta onih koji promovišu neznanje, nerad i neslogu, koje kroz svoju politiku pokušavaju nametnuti kao obrazac ponašanja. Zbog svega navedenog, realno je da očekujemo jedan direktan mandat u NSRS u našoj izbornoj jedinici” izjavio je tom prilikom Milan Kovač.

prijedor24h