Poznata voditeljka iz Srbije Jovana Jeremić je, tokom posjete Banjaluci, odlučila da u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske obavi određenu dijagnostičku proceduru.

Riječ je o pregledu glasnih žica, što je uradila na Klinici za uvo, grlo i nos UKC Srpske, saopšteno je iz UKC RS.

“Univerzitetski klinički centar Republike Srpske svakim danom postaje internacionalni zdravstveni centar. Dvosmjerna edukacija kadra, odlazak naših ljekara na edukacije širom svijeta i dolazak svjetskih stučnjaka u naš centar, pozicionira nas kao lidera u ovoj oblasti. Sve veći broj regionalnih sportskih, muzičkih i TV zvijezda dolazi na preglede u UKC Republike Srpske, a jedna od njih je i poznata voditeljka Jovana Jeremić”, navedeno je na Fejsbuk stranici ove zdravstvene ustanove.

Tokom boravka u Banjaluci voditeljka je obavila pregled glasnih žica u Klinici za uho, grlo i nos UKC-a. Tom prilikom izrazila je zadovoljstvo opremljenošću UKC-a, kao i stručnošću kadra i zahvalila je načelniku Dmitru Travaru i generalnom direktoru UKC Republike Srpske Vladi Đajiću i pružila mu podršku za sve što radi za pacijente Republike Srpske i regiona – stoji u objavi.

Podsjetimo, Jovana je krajem jula na društvenim mrežama objavila da je išla na pregled glasnih žica, umirivši pratioce riječima da je sve u redu, kao i da je od ljekara dobila pohvalu.

“Bila sam samo na kontroli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem dijelu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlijezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala bogu, i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole”, rekla je Jovana.

Izvor: banjaluckepriče.net