Da je opoziciji stalo samo do toga da ugrabe bar jednu od funckija, postalo je jasno nakon što su organizovali proteste i pokušali da prekroje izbornu volju naroda Republike Srpske.

Vršeći pritisak, preko svojih medija, na CIK BiH, u kojem opet sjede njihovi ljudi, manipulisanjem javnim mnjenjem i osjećanjima kod ljudi, pokušaju da pošalju sliku da oni imaju podršku naroda, te da su pokradeni.

Ovo nije prvi put da predstavnici opozicije pokušavaju da se izvću činjenice. Ne tako davno Vukota Govedarica se proglasio za predsjednika, a kandidati PDP-a za Narodu skupštinu obećavali da neće ući u najvišu zakonodavnu instituciju Srpske.

Podsjetio je na to i Davor Dragičević. On je napao opoziciju, te im poručio da sve što su osvojili duguju grupu „Pravda za Davida“.

„KAD „cik bloger“ ZAŠUTI A GLAVNI GOLMAN TI DA AUTOGOL OSTAJU TI SAMO TRG, BAKLJE I TRUBAČI. FUJJJ BAGRO NEVIĐENA SVE ŠTO STE OSVOJILI, DUGUJETE GRUPI PRAVDA ZA DAVIDA, KARMA JE ČUDO, ZATO ĆETE I NESTATI SA POLITIČKE SCENE, LJUDSKE, SA MORALNE STE DAVNO OTPISANI“, napisao je Dragičević.

(Faktromagazin, foto: AA)