Vjerujemo da poznajete parove koji su u čast svoje ljubavi istetovirali nešto što ih povezuje. Uglavnom su to inicijali imena ili tetovaža čije značenje znaju samo njih dvoje.

Međutim, koliko ste puta čuli da je neko posvetio tetovažu bivšem partneru koji je bio nevjeran? Ukoliko niste nikada, sada ćete.

Naime, Narali je djevojka koja je na društvenoj mreži TikTok postala popularna kada je objavila video u kojem pokazuje tetovažu na svom obrazu. Kako je rekla, tetovaža je posvećena njenom bivšem momku koji joj je bio nevjeran.

“Počeli smo da živimo zajedno, ostala sam u drugom stanju, rodila sam sina, a onda sam saznala da me sve vrijeme varao”, rekla je ova djevojka.

Ona je željela da mu oprosti prevaru, ali je on ipak odlučio da je napusti. Tada je donijela odluku da istetovira njegov lik na obrazu, a kako kaže, misli da su svi ljubomorni zbog ovog njenog čina.

“Ljudi ostavljaju loše komentare, jer su ljubomorni, a ne zato što su se zabrinuli. Ja vjerujem i znam da će mi se jednog dana vratiti”, zaključila je ona, a prenosi Mirror.

 

(Telegraf.rs)