Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odgovorio je na prozivke koje mu je uputila potpredsjednica PDP, Jelena Trivić, poručujući joj da ništa nije vrijedno spuštanja ispod ljudskog dostojanstva.

akon što Trivićeva danas, preko društvenih mreža iznijela teške optužbe i uvrede na račun Stanivukovića, nazivajući ga “lažovom i manipulatorom”, te da je, između ostalog, zajedno sa Miloradom Dodikom učestvovao u krađi njenih glasova u Banjaluci, Stanivuković se takođe oglasio preko društvenih mreža.

– Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku! Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem.

 

Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva – poručio je Stanivuković.

On je dodao da politiku, kao i život, prate pobjede i porazi, ali da se “naša snaga mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama”.

– I niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda. Ja ću jedno pokušati – naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji. Svako dobro od Boga – navodi se u Stanivukovićevoj objavi.

Izvor: Srpskainfo