“Draško, hvala ti na podršci, zaista mi mnogo znači. Nećeš ti nakon ovih izbora biti opozvan, nego ćeš mojom pobjedom dobiti skupštinsku većinu”.

Riječi su ovo Jelene Trivić koje je uputila tokom predizborne kampanje na tribini u Kotor Varošu, svom dojučerašnjem partijskom saborcu Drašku Sranivukoviću.

Video iz kampanje objavila je članica PDP Anja Grubačić, koja je, kako je navela u prethodnim objavama, u ovoj kampanji bila zadužena da vodi posao sa volonterima u Banjaluci.

– Moći ćeš birati koga ćeš, biće to slatke muke – dodala je Trivićeva tada.

Mjesec dana kasnije, muke jesu, ali nikako slatke.

Trivićeva je Stanivukovića optužila za simbiozu sa režimom, te gostujući sinoć na N1 rekla da se distancirala od rada gradonačelnika jer se ne slaže sa njegovom politikom.

– Ja sam dugo vremena distancirana od rada Gradske uprave jer mi se ništa nije svidjelo. Počeo je da radi kao najgori dio SNSD, što se meni nije sviđalo, ja se protiv toga borim – rekla je Trivićeva sinoć.

Kako je od „imaćeš skupštinsku većinu“ došlo do „ja sam se distancirala od rada u Gradskoj upravi“ ili od „hvala ti na podršci“ do „nisam imala njegovu podršku“ za samo mjesec dana, pitanje je koje mnogi postavljaju.

Trivićeva je sinoć poručila i da je Stanivuković ucjenjivao PDP da će se povući sa liste, te je nije podržao na izborima, dok dio videa iz predizborne kampanje ipak govori drugačije.

Trivićeva i Stanivuković su kroz kampanju imali smo riječi hvale jedno za drugo, ruku pod ruku i sa osmjesima obilazili tribine, pa se postavlja pitanje ko je i kada bio iskren u svemu ovome? I da li bi Triviećva ovo danas govorila i da je izabrana za predsjednika Republike Srpske, odnosno da li bi Stanivuković, kako je rekla, bio na slatkim mukama?

Izvor: banjaluka.net