Mađarski premijer Viktor Orban je sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odigrao partiju bilijara, a fotografije je objavio na zvaničnom Tviter nalogu.

“Poslije Brisela dašak svježeg vazduha u Beogradu. Mađarsko-srpski odnosi na vrhuncu svih vremena. Hvala na igri i druženju, predsjedniče Vučiću”, objavio je Orban.

Vučić sastao se danas u Beogradu sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. Razgovorima Vučića i Orbana su prisustvovali i ministar finansija Siniša Mali i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto.

“Prijateljstva se dugo i pažljivo grade, učvršćuju se i jačaju u teškim vremenima, a ona prava su dragocjena baš zato što su izuzetno rijetka, pogotovo u politici i naročito u današnje vrijeme. Sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom o razvoju geopolitičke situacije, procjenama, planovima, novim projektima i saradnji, o budućnosti. Uvijek odgovorno, ozbiljno, iskreno, uz poštovanje i povjerenje”, objavljeno je danas na zvaničnom Instagram profilu predsjednika Srbije

Izvor: B92