Doček koji su imali fudbaleri Srbije u Podgorici izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, a nekim Crnogorcima zasmetalo je što su srpski fudbaleri idoli mladima u Crnoj Gori.

Od dolaska ekspedicije “orlova” u Podgoricu, pa sve do sada atmosfera je bila više nego prijatna. Mališani su dočekali “orlove”, stručni štabovi su se družili, ali to ne odgovara baš svima.

– Pogledajte ovu tugu. Naša djeca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju… Pakao, šta nam se dešava sa društvom – glasio je jedan od tvitova koji je izazvao polemiku u kojoj su zastupljene dvije strane – jedna koja brani djeci da navija za Srbiju, a druga koja uzalud objašnjava da su to “samo djeca”.

Više stotina klinaca željelo je da vidi Dušana Vlahovića, Dušana Tadića, Aleksandra Mitrovića, a čini se da su se posebno obradovali i Vanji Milinković-Saviću koji je veliku popularnost stekao tokom Svjetskog prvenstva u Kataru.

Sve u svemu, lijepo je vidjeti da fudbaleri Srbije imaju podršku i da bez obzira na brojne obaveze ipak nađu vremena za najmlađe navijače, prenosi Mondo.

Izvor: Srpskainfo