Parkiranje zna da bude veliki problem. Od toga da uopšte pronađete slobodno parking mjesto preko toga da li ste stali u odgovarajuću zonu, jeste li platili, da niste prešli preko ucrtanog prostora.

Samo, jednog momka iz Srbije ovo uopšte ne muči što najbolje pokazuje video sa njegovim parkiranjem koji je postao viralan.

Kao što se vidi na snimku objavljenom na jednoj Instagram stranici, momak iz Kragujevca se nije poravnao lijepo pri parkiranju. Ali, on smatra da nema potrebe da se isparkirava i ponovo ulazi, jer može samo da pomjeri auto. Doslovno ga podigne i pomjeri.

Zabilježeno je kako mladić izlazi iz jugića u garaži. Otvara vrata i već se može primjetiti kako je stao malo preblizu autu s njegove lijeve strane kao i da je zgazio crtu koja označava prostor predviđen za parkiranje. I u trenutku kada bi ostali vozači automobila sjeli ponovo za volan i preparkirali se, ovaj mladić podiže auto i pomjera ga, piše Index.

Na snimku se doduše ne vidi desni kraj juga i da li ovaj mladić ima pomagača koji zajedno sa njim diže auto, mada se vidi da je još neko sa njim u garaži gdje se sve odigralo.

Komentari naravno samo pljušte.

– Napravite vi to sa svojim BMW-om – jedan je od komentara ispod snimka.

Izvor: Srpskainfo