Neko misli samo na posao, a nekome sledi novo poznanstvo

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu, gde donosi strastvene romanse, a ovaj planetarni uticaj najviše osećaju Lavovi, Strelčevi, Ovnovi, Bliznaci i Vage.

OVAN

Imaćete više kraćih ljubavnih iskustava ili ćete se možda zaljubiti u nekoga ko vam je prijatelj. Biće vam teško da uspostavite odnos tako da svima bude jasno šta se tu tačno dešava, a pre svega zato što ni vama neće biti jasan taj odnos.

BIK

Izgleda da nećete biti zainteresovani ni za kakve društveno prihvatljive varijante, pa ćete možda započeti vezu s osobom koja je zauzeta ili ćete eksperimentisati. Bićete radoznali i otvorenog uma, ali vodite računa da ne preterate.

BLIZANCI

Izgleda da ćete imati vrlo buran društveni život i to će pozitivno uticati i na vaš ljubavni život. Možda razvijete romantična osećanja prema nekom iz kruga prijatelja. Ono što je najbitnije jeste da ćete sigurno biti zaljubljeni.

RAK

Period je i dalje nestabilan za sve pa za i ljubav, ali možete doživeti ljubav ili strastvenu aferu s nekim s kim radite ili imate poslovni kontakt. Moguća je i afera s nekim ko je već u vezi ili braku, pa su skandali neizbežni.

LAV

Ceo mesec je bio vrlo uzbudljiv, a i naredni će biti. Bićete posebno stimulisani i možda ćete doživeti neko vanserijsko ljubavno-seksualno iskustvo. Lako ćete stupati u odnose i brzo postizati bliskost sa svakim.

DEVICA

Sasvim je izvesno da ćete doživeti nešto značajno u ljubavi u ovom periodu, ali verovatno ne i naročito pozitivno. Ovo je vrlo napet period za vas i mnoge stvari koje su vas mučile u ljubavnom životu doskora sada će se razrešiti.

VAGA

Ako ste sami, moguće je da upoznate nekoga preko roditelja ili rođaka. Možda vam se dopadne neko ko je blizak porodici. Ipak, ne očekujte previše od tog odnosa, jer će biti pun problema i prepreka.

ŠKORPIJA
Ovaj period nije u znaku ljubavi za vas, ali to ne znači da neće biti prilika. Izgleda da ćete biti loše raspoloženi i da će to imati vrlo destruktivan uticaj na vaš ljubavni život, pa verovatno nećete dobro iskoristiti te prilike.

STRELAC

Nakon perioda promene, ove nedelje će se situacija stabilizovati i imaćete prilike da uživate sa izabranom osobom. Ako ste sami, sigurno će naići neka uzbudljiva prilika da doživite ljubav i započnete vezu ili neku vrstu afere.

JARAC

Naredni period nije povoljan za ostvarenje veze kakva je vama potrebna. Bilo je nekih potresa u vašem ljubavnom životu, a budući da vi niste ljubitelj iznenadnih promena niti neurednih odnosa, najbolje je da sačekate bolje vreme za ljubav.

VODOLIJA

Naredna nedelja je, poput prošle, odlična za sve pripadnike znaka. Možda do sada niste uspeli ništa da započnete ili definišete sa osobom koja vam se dopada, ali vam se barem desilo to da vam se neko silno dopadne.

RIBE
Svakako radite više nego ikada i fokusirani ste na posao i obaveze. Možda ćete imati zdravstvene probleme koji će vam isisati svu energiju. Nećete se previše baviti ljubavnim životom.

Izvor: Informer

Foto: Pixabay