Poslije napornog dijela sezone u kom je Novak Đoković osvojio Rolan Garos i došao do finala Vimbldona gdje je poražen od Karlosa Alkarasa, srpski teniser je otišao na zasluženi odmor, a destinacija za koju se odlučio je Dubrovnik.

On je odlučio da dan provede u akva parku sa svojom porodicom, a “po ugledu” na Nikolu Jokića u jednom trenutku nije odbio da se slika i upozna sa svim kupačima koji su to željeli, a bilo ih je zaista mnogo.

Čak mu je i vlasnik akva parka predložio da zaustavi prodaju karata dok je on sa porodicom unutra, što je on odbio, prenosi Sportal.

Đoković je na hrvatsko primorje stigao na svojoj jahti, čije je ime privuklo dosta pažnje budući da ju je nazvao po svojoj kćerki – Tari.

Najbolji srspki teniser se u Dubrovnik stigao sa porodicom, a ubrzo po njegovom dolasku društvene mreže su preplavile njegove fotografije iz Dalmacije.

Tu su slike sa fanovima koji su željeli da ovjekovječe svoj iznenadni susret sa najboljim teniserom svih vremena, a mnogi su fotografisali Novaka na njegovoj jahti na kojoj su ga zapazili tokom šetnje kraj luke.

Izvor: Srpskainfo